• Početna
  • Prodaja i distribucija
  • Veleprodaja

Veleprodaja

Dugogodišnje iskustvo u logistici i dostavi te odnosu s partnerima najbolje su jamstvo kvalitete našeg poslovanja. Svakodnevna i promptna dostava prilagođena je potrebama kupaca te ujedno odlika koja nas izdvaja iz konkurencije.

Vozni park poduzeća čine deseci raznih prijevoznih sredstava prilagođenih potrebama kupaca te osim distribucije svojim kupcima i vlastitom maloprodajnom lancu, uslugu prijevoza pružamo i velikim proizvođačkim kućama u Hrvatskoj i šire.

Veleprodaja Stridon prometa nastala je 1992. godine na suvremenim načelima organiziranja. Neprekidno uspješno poslovanje ostvareno je zahvaljujući suvremenom načinu rada i organizaciji posla.

Kako bi proizvodi u svakom trenutku bili maksimalno dostupni našim potrošačima, vrlo je važan kvalitetan sustav distribucije. U sklopu distribucijske mreže razvili smo pet veleprodaja ‒ Zagreb, Karlovac, Slunj, Koprivnica i Hrvatska Kostajnica te distributivni centar u Vinkovcima.

Uz vrlo razgranatu mrežu distribucije usko je povezana funkcija prodajnog osoblja koje individualno vodi brigu o svakom kupcu, njegovim zahtjevima i potrebama, a prije svega o zadovoljstvu uslugama i proizvodima koje nudimo.