• Početna
  • Novosti
  • Vijesti
  • Novo u marketima Stridon! Makovnjača, orahnjača i domaći miješani kolači!

Novo u marketima Stridon! Makovnjača, orahnjača i domaći miješani kolači!

Dragi naši sladokusci!

Pred nama je najljepše doba godine, ispunjeno bojama i mirisima, lampicama i zvončićima, veseljem i radošću pa je vrijeme i  za neodoljive Lex slastice. Uz magično blagdansko ozračje, jedinstveni trenuci provedeni u društvu vaših najdražih postaju još bolji uz  orahnjaču, makovnjaču i druge tradicionalne  delicije. Pronađite ih kod nas, spremne da zamirišu vaš dom i zaslade vaše najmilije. 
 
U Stridon marketima nađite svoje omiljene kolače: orahnjaču, makovnjaču, oblatnu s orasima i keksom, 400 g, čupavce s kokosom, 360 g, sitne kolačiće mix, 400 g (breskvice, vanilin cvjetići, čokoladni raspucanci, husarski kolačići, čajni keksići) ili domaće miješane kolači, 1 kg i 500 g (bajadera, rolada od kokosa, oblatna s orasima i keksom, mađarica, čupavci, breskvice).
 
U ponudi imamo i jedanaest vrsta torti: Jaffu, čokoladnu rapsodiju, Ferrero Rocher,  cheesescake od maline, cheesecake od šumskog voća, cheesecake, Kinder bueno, tortu od lješnjaka i karamele, tortu od kikirikija, cheesecake sa smokvama i bademom,tortu ledeni vjetar i Sacher tortu.
Kolače možete nabaviti u našim marketima ( popis u prilogu), a ako se odlučite za neku od torti, možete ih naručiti do petka 21. prosinca 2018. do 14 sati pozivom na jedan od ponuđenih brojeva: 099 6601 034 ili 099 6601 047 ili e-poštom:lex.slastice@gmail.com.
 
Dostava torti moguća je samo na području grada Zagreba.
 
Želimo vam najslađe božićne blagdane!
Lex slastice tim