• Početna
  • Novosti
  • Vijesti
  • Stridon promet d. o. o. preuzeo je distribuciju proizvoda poduzeća Vitaminka A. D. u Hrvatskoj

Stridon promet d. o. o. preuzeo je distribuciju proizvoda poduzeća Vitaminka A. D. u Hrvatskoj

Stridon promet d.o.o.  početkom  2018. godine postao je službeni distributer ukupnog portfelja poduzeća Vitaminke A. D. Banja Luka  na  hrvatskom tržištu.

Poduzeće Stridon promet d. o.o.  i Vitaminka A. D. Banja Luka potpisali su ugovor kojim Stridon preuzima distribuciju proizvoda  iz portfelja poduzeća Vitaminke za područje Republike Hrvatske.

Vitaminka  A. D. Banja Luka jedna je od najpoznatijih tvrtki za preradu voća i povrća ne samo u Bosni i Hercegovini već i na području bivše države, s tradicijom duljom od sedamdeset godina. Bogat asortiman proizvoda svoj je plasman  osim u BiH, našao i na tržištima Europske unije, Švicarske, Crne Gore, SAD-a i Australije, prije svega zahvaljujući primjeni standarda ISO 9001:2008 i HACCP od 2007. godine. Portfelj Vitaminke A. D. uključuje prehrambene proizvode u trima kategorijama:program voća (džemovi i pekmezi), program povrća (kiselo povrće i ajvar)  i program sokova (bistri sokovi, nektari, mutni i kašasti sokovi i sirupi).

Vitaminkini stručnjaci kombiniraju tajne starih majstora s modernim proizvodnim procesima birajući najbolje domaće voće i povrće i koristeći najkvalitetnije začine.

Proizvodi Vitaminke  A. D.  namijenjeni su  širokom krugu potrošača, a Stridon će ih kroz svoje distribucijske kanale distribuirati u Hrvatskoj.