• Početna
  • Novosti
  • Vijesti
  • Svečano otvorena Stridon trgovina –veleprodaja/maloprodaja i HoReCa shop

Svečano otvorena Stridon trgovina –veleprodaja/maloprodaja i HoReCa shop

U petak 26. listopada u Tomislavgradu, Ulici kralja Zvonimira b. b., svečano je otvoren novi koncept Stridon trgovine – veleprodaja/maloprodaja/HoReca shop. Svečanosti su se odazvali brojni uzvanici iz Hercegbosanske županije.

Trgovinu su presijecanjem vrpce otvorili vlasnik Stridona gospodin Jure Krstanović i tomislavgradski načelnik Ivan Vukadin, a blagoslov i prigodnu molitvu izrekao je duvanjski svećenik fra Gabrijel Mioč.

Na parceli od 5000 m2 nalazi se najopremljenija automatska autopraonica te prodajni centar na nekoliko stotina četvornih metara sa sto besplatnih parkirališnih mjesta.

U novootvorenoj trgovini zaposleno je dvadeset djelatnika, s ponudom koja će zadovoljiti svačije potrebe, od kućanice do ugostitelja. Na policama i u samom objektu moći će se naći najbolji izbor piva, vina te  ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i odlična gastronomska ponuda konzerviranog voća, povrća, smrznutih proizvoda, polugotovih proizvoda, proizvoda za pekarske i slastičarske potrebe, ugostiteljski inventar te ostalih proizvoda potrebni u kućanstvu.  Za ugostitelje organizirana je dostava do njihovih objekata.

Povodom otvorenja Stridon je u suradnji s  udrugom Kap ljubavi za 10 obitelji slabijeg imovinskog statusa pripremio poklon-pakete hrane u vrijednosti 200 KM. Riječi zahvale na darovanim paketima uputio je voditelj Udruge fra Jozo Radoš Đoka, zahvalivši  i na prijašnjoj  pomoći gospodina Krstanovića.

U svom obraćanju uzvanicima gospodin Krstanović najavio je daljnja ulaganja u ovaj kraj, kao i novu investiciju otvaranja sirane u Šujici.