• Početna
  • Prodaja i distribucija
  • Usluge za kupce

Usluge za kupce

Narudžbe za  plate
 

Mi ćemo se pobrinuti za vaše goste!

U našim marketama na odjelu delikatesa možete naći velik izbor suhomesnatih proizvoda te raznih sireva.

Po vašim željama pripremamo ukusne plate za poslovne i privatne domjenke, rođendane, krstitke, pričesti, krizme. Čeka vas ljubazno osoblje koje će vam pomoći pri izboru vrhunskih delicija kojima  ćete počastiti svoje najmilije, poslovne partnere, goste. Vi samo trebate nazvati ili doći najmanje dan prije.

 

Narudžbe za  kolače
 

Okusi tradicije  na vašem stolu!

Uživajte u čarobnom okusu domaćih sitnih kolača iznimne kvalitete i prisjetite se djetinjstva i kolača kakve je radila vaša baka. Za vas smo pripremili čajne keksiće, vanilin cvjetiće, breskvice, čokoladne raspucance ili husarske kolačiće. Dođite u Stridon markete, čekaju vas svježi domaći kolači rađeni s posebnom dozom ljubavi, uz pristupačne cijene. Kušajte ih, ponesite kući  i oduševite svoje najmilije.
Svoje sretne trenutke uz obitelj i drage osobe obogatite ukusnim kolačićima Stridon slastica i prepustite se slatkom zadovoljstvu.

 

Povrat pića

Osigurajte dovoljno pića za svoju zabavu!

....ako ga ne potrošite, vratite ga nama! Vrijedi za sva bezalkoholna pića, pivo, vino i druga alkoholna pića. U roku od nekoliko dana od kupnje mogu se vratiti originalna pakiranja kao što su paketi, kutije i kartoni (kod vina i alkoholnih pića vrijedi i za pojedinačne boce).

Uz priložen račun za pića kupljena gotovinom vraća se novac, a za pića kupljena karticom izdaje se odobrenje.


Poštovani kupci, građani i ostali poslovni subjekti!

Povratom prazne PET ambalaže, staklene nepovratne ambalaže te Al i Fe limenki volumena većeg od 0,20 L na našim prodajnim mjestima, ostvarujete pravo na isplatu povratne naknade u iznosu od 0,50 kn po jedinici ambalaže.