Bistro Stridon

Bistro Stridon svoju je iznimnu popularnost stekao zahvaljujući ukusno pripremljenim, raznolikim dnevnim menijima koje nudi po pristupačnim cijenama. Poznati smo po pitama (duvanjska, krumpiruša, zeljanica i sirnica) koje se rade po tradicionalnim bosanskim receptima. U svakodnevnoj ponudi na meniju su tri svježe pripremljena jela (gableci), jela po narudžbi, roštilj i pite.

Svi oni koji obrok ne mogu zamisliti bez slatkog zalogaja u bistrou će uvijek moći pojesti razne torte, tiramisu, zasladiti se ručno rađenim pralinama od ukusne belgijske čokolade ili sladoledom rađenim po talijanskoj recepturi.

Bez obzira na to želite li brzo nešto pojesti u ugodnom ambijentu lokala ili naručiti hranu za van, trudimo se svakodnevno ponuditi najbolja jela za urbane poslovne ljude, koji žele kvalitetnu dnevnu ponudu jela.

Imamo besplatnu dostavu za sva naručena jela, pa slobodno nazovite: 01/ 2051 390 dostavit ćemo vam vaše omiljeno jelo u što kraćem vremenu.

U našem restoranu organiziramo razne svečanosti, poslovne i obiteljske ručkove,domjenke, godišnjice mature, promocije, rođendane, krstitke, pričesti, djevojačke i momačke večeri, svadbe, catering i sve što možete proslaviti uz dobru hranu i piće, a da za to ne morate izdvojiti pravo bogatstvo. Jelovnik dogovaramo s vama prema vašim željama i mogućnostima.

Prostor je klimatiziran, ima terasu i osigurano parkiralište.

Rado ćemo ispuniti  sva vaša očekivanja a vaša vjernost i daljnja preporuka naša je najveća nagrada. Naš je cilj gostima pružiti ugodnu i opuštenu atmosferu koju njegujemo kao tradiciju koja je utkana u naše poslovanje.

S veseljem vas očekujemo na adresi Ivana Keleka 83, Sesvete!

Za sve svoje pritužbe, pohvale, želje i narudžbe slobodno nam se obratite.
 

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – petak od 7 do 20 sati
Subota od 7 do 20 sati
 

Bistro Stridon
Ivana Keleka 83
10360 Sesvete

Tel.: +385 1 2051 390
E-mail: sesv.bistro@gmail.com